Încă un manager de spital, candidat PNL la alegerile locale. Cine este Bogdan Nica

foto: Freepik
foto: Freepik

PNL a aruncat în cursa electorală încă un manager de spital. 

Medicul Bogdan Nica, manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU), este candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului, conform Agerpres. 

Bogdan Nica a fost votat în cadrul Colegiului Director Judeţean al PNL Prahova drept candidat la Primăria Ploieşti, se arată într-un comunicat transmis miercuri seară de PNL Prahova. 

În octombrie 2020, Bogdan Nica a fost numit de preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Iulian Dumitrescu, în funcţia de manager interimar al Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti.

Cine este Bogdan Nica


El a ocupat, de-a lungul timpului, mai multe funcţii în cadrul Ministerului Sănătăţii, a fost director al DSP Prahova în perioada 2005-2006, dar şi preşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorului. În timpul pandemiei de coronavirus, acesta a revenit în funcţia de director al DSP Prahova, fiind ulterior detaşat la Ministerul Sănătăţii în calitate de director general al Direcţiei generale asistenţă medicală, medicină de urgenţă şi programe de sănătate publică.

Actualul primar al Ploieştiului, Andrei Volosevici, care a câştigat, în 2020, al doilea mandat din partea PNL, a anunţat în urmă cu câteva luni că va candida pentru un nou mandat, însă din partea PSD. 

Amintim că la București, candidatul comun al PSD - PNL este Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar din București. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel