EXCLUSIV  În timp ce vă oripilați că Selly știe versuri din Tzancă Uraganu, Andrei Șelaru v-a luat fața. E numărul 1. Abia asta e știrea zilei! / VIDEO

Vine Poliția...
Vine Poliția...

V-ați luat degeaba de Selly spunând că v-a dezamăgit că știe versuri din Tzancă Uraganu. Andrei Șelaru v-a luat fața. E numărul 1. Abia asta e știrea zilei! 

Să lăsăm ipocrizia și să ne uităm care a fost cel mai urmărit subiect al zilei. Bugetul 2021? Ar fi putut fi un subiect, că a fost adoptat astăzi. Dar nu. Criminalul din Onești? Și ăsta ar fi putut fi un subiect că poate mâine urmăm noi să ajungem nevinovați în mâinile unor ucigași, în timp ce polițiștii vor fi prea ocupați să fie sexy. Știți bine la ce mă refer. Că mai nou, când îți sare în cale vreun polițist, ai senzația că a ieșit de la mani-pedi grăbit fiind la un concurs de mister. Mai să intri în vreun stâlp când îi vezi așa sexy, că de sperat să te salveze în caz că ești în pericol de moarte, greu de imaginat, dovadă ce trăim astăzi. Ei stau la uși în timp ce oamenii sunt omorâți, apoi se laudă că operațiunea a fost un succes.

Revenind la știrile zilei. Un alt subiect interesant care, într-o Românie normală, ar fi trebuit să facă mega audiență și ar fi trebuit să scoată oameni în stradă ar fi fost șoferița beată care a ucis două fete. Femeia care le-a spulberat pe un trotuar din cartierul bucureștean Andronache a fost eliberată din arest. Nicio reacție din partea românilor. Nu ne pasă, dar ne arde buza de ce a făcut Selly.

În timp ce se întâmplau tragedii, în timp ce apăreau știri care ne vizau pe toți, România aștepta să vadă răspunsul lui Selly după ce a fost amendat pentru petrecerea de ziua lui. În timp ce se dădeau fecioare în ale manelelor, oamenii căutau răspunsul lui Selly pe Youtube. Videoul în care a venit cu versiunea sa despre petrecere este numărul 1 în trendingul de pe Youtube cu 653.256 vizualizări, iar pe locul doi se află Tzancă Uraganul cu 1.281.960 vizualizări, invitatul special de la evenimentul organizat de Selly, cu niște versuri cretine cum ar fi ”Dă-mi numărul să te sun / Noapte bună să îți spun / Să te fac să faci boom / E bună rău pe bași / Ce i-aș da boom / Are corp de nota zece / Mor când vrea să se aplece”.

Cifrele astea ne arată că românii, în timp ce îl înjurau pe Selly, dădeau refresh să vadă când urcă pe Youtube ”răspunsul” după petrecerea din pandemie. Și până a urcat omul clipul, au dat drumul la o manea cu Tzancă Uraganu, ca să nu fie așteptarea prea grea.

Ne oripilăm de ce a făcut Selly de parcă de-asta nu avem autostrăzi, de-asta intră șoferii beți în noi, de-asta suntem luați ostatici pe balcoane. Și dacă veniți cu argumentul că fix salvatorul învățământului românesc ascultă manele, lăsați-o mai moale că Selly nu e vreun ministru al Educației, e doar un tânăr cu idei. Bune sau rele, habar nu am. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel