IMM INVEST va fi funcțional când va fi funcțional. Guvernul, fără răspuns. Vezi declarația lui Orban

IMM Invest nu funcționează de la lansare. Deși inițial s-a spus că va funcționa de marți, nici astăzi nu este activ și nici nu se știe când va fi. 

”Au fost probleme la aplicaţia utilizată. În urma problemelor care au apărut se construieşte o aplicaţie care să fie bine certificată, care să fie 100% funcţională, că va fi vineri, că va fi luni, că va fi marţi, nu pot să vă spun acum. Acest lucru îl va anunţa ministrul Finanţelor când va fi 100% convins şi cu sprijinul partenerilor care colaborează la acest proiect că platforma va fi funcţională", a spus Ludovic Orban, despre când va funcționa IMM Invest. 

”Nu trebuie să existe îngrijorare din partea mediului de afaceri, din partea firmelor mici şi mijlocii, toate firmele care se vor califica vor beneficia de facilităţile prevăzute. Noi am crescut plafonul de la 5 miliarde la 15 miliarde de lei, a existat interes din partea sistemului bancar, băncile au subscris pentru un capital mai mare de 20 de miliarde, deci există practic o determinare din partea băncilor de a se implica în finanţarea companiilor în cadrul IMM Invest. Ca atare, să aibă încredere că programul va fi funcţional şi va fi accesul practic cât mai facil posibil", a mai spus premierul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel