Imagini șocante cu un bărbat care fură un copil din fața mamei sale, în plină stradă - VIDEO

Imagini șocante cu un bărbat care fură un copil din fața mamei sale, în plină stradă  / Foto: Pixabay
Imagini șocante cu un bărbat care fură un copil din fața mamei sale, în plină stradă / Foto: Pixabay

Imagini șocante, surprinse de o cameră de supraveghere. Un bărbat a furat un copil chiar din fața mamei sale. 

Scene halucinante au fost filmate pe o stradă din New York. Un copil a fost băgat cu forța într-o mașină de către un bărbat, chiar în fața mamei sale, transmite Business Insider.

Femeia a acționat imediat, năpustindu-se asupra bărbatului și reușind să tragă copilul prin geamul mașinii. Cel mic nu a fost rănit în timpul incidentului. Momentul a fost surprins de camere de supraveghere ale unui firme de securitate, iar poliția publicat ulterior aceste imagini în speranța că cineva îi va recunoaște pe răpitori și va oferi informații despre identitatea acestora și locul în care se află. 

Cum s-a întâmplat totul

Videoclipul arată cum, în jurul orei 20:00, joi seară, pe Hillside Avenue din Queens, un bărbat coboară dintr-o mașină parcată în grabă, trece pe trotuar și răpește un băiețel de cinci ani care se plimba cu familia sa. Un alt bărbat rămâne în mașină. Îl împinge pe copil pe scaunul din spate și intră pe scaunul șoferului, dar între timp, mama băiatului și alți doi copii s-au repezit la mașină, încercând să deschidă ușile. În cele din urmă reușesc să-l tragă pe băiat prin geamul pasagerului din față, înainte ca mașina să accelereze.


Mama, Dolores Diaz, în vârstă de 45 de ani, a declarat pentru NBC 4 New York că ea și cei trei copii ai ei se aflau în drum spre a-și întâlni soțul la serviciu atunci când presupusul răpitor i-a înhățat fiul. Ea a început să țipe imediat ce suspectul i-a luat copilul.

Poliția îl descrie pe răpitor ca pe un bărbat cu pielea închisă la vârsta de 30 de ani, iar pe însoțitorul său ca pe un bărbat cu pielea deschisă în jur de 50 sau 60 de ani. Potrivit NBC 4 New York, James McGonagle, un tânăr de 24 de ani, a fost arestat vineri seară sub acuzații de răpire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel