Dan Motreanu și Siegfried Mureșan au vorbit la Arad despre performanțele liberalilor în administrație - video

Foto Facebook Dan Motreanu
Foto Facebook Dan Motreanu

Europarlamentarii liberali Dan Motreanu și Siegfried Mureșan au participat la evenimentul de lansare a candidaților PNL Arad. 

Siegfried Mureșan i-a felicitat pe liberalii din Arad pentru rezultatele performante în administrația locală.

'Sunteți una dintre cele mai puternice organizații PNL. În spatele unor organizații de excepție stau lideri de excepție. Felicitari, Ghiță Falcă, pentru că ai făcut din PNL Arad o filială câștigătoare! Felicitări, domnului președinte de CJ, care este un model, oamenii spun că vor dezvoltare, infrastructură ca la Arad. Doar un primar liberal poate dezvolta Aradul.  Felicitări, domnule Bibarț!', a zis Siegfried Mureșan.

'Noi știm că munca noastră este cunoscută doar prin munca primarilor, aleșilor locali, vă mulțumesc pentru tot sprijinul oferit europarlamentarilor PNL! Noi pe 9 iunie candidăm în echipă, fiindcă dezvoltarea se face în echipă! Fondurile europene au devenit principala sursă a dezvoltării comunităților. Noi avem obligația să ne asigurăm ca România primește cât mai multe fonduri. Pe 9 iunie se va vedea că PNL are cea mai bună echipă, cea mai bună combinație de primari și aleși locali. 

'Un vot dat PNL, este un vot pentru rezultate. Europarlamentarii PNL știu să se impună în Parlamentul European, vor reprezenta cu cinste România. Trebuie să ne aducem aminte ca în 2019 noi PNL am câștigat alegerile. Noi vom câștiga alegerile din 9 iunie.', a mai zis Siegfried Mureșan.

La rândul său, Dan Motreanu a dat startul campaniei electorale la Arad și a vorbit despre performanțele PNL în administrație, în Parlamentul European și la guvernare: 

'PNL și-a făcut datoria și PNL este pregătit să câștige alegerile locale și asta este dovedit în sondajele de opinie. Ultimul sondaj al unui institut foarte bun, INSCOP, arată că mai avem 1,5 puncte să ajungem PSD și o să câștigăm alegerile ca acum 4 ani. Dumneavoastră sunteți o forță, primarii noștri sunt cei mai buni din România, pentru că România s-a dezvoltat prin PNL și în viitor singura soluție o reprezintă PNL.', a zis Dan Motreanu.

'Modelele de adminsitrație publică liberală sunt cele mai de succes din România. Dacă vorbesti vreodată de administrație publică locală performantă, atunci sinonimul este administrația PNL și aveți aici cei mai buni reprezentanți. Nu sunt vorbe, sunt fapte. Îi vedeți peste tot: Arad, Alba, Cluj, Oradea, Bihor. Peste tot unde sunt liberalii la conducerea administrațiilor, acolo comunitățile se dezvoltă, asta este oferta pe care o are PNL și vă spun că PNL va câștiga și alegerile prezidențiale.  PNL este singurul partid din România care poate să aducă stabilitate și prosperitate. Partidele, ca și oamenii, au un destin. Destinul PNL de la înființarea lui a fost de a moderniza România și acest destin o să fie dus mai departe de noi toți.', a mai spus Dan Motreanu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel