Imagini din București, publicate de Emanuel Ungureanu: Nicușor, Clotilde, plăcuțele suedeze sunt îndreptate spre noi

Foto Facebook / Emanuel Ungureanu
Foto Facebook / Emanuel Ungureanu

Deputatul Emanuel Ungureanu, de la USR PLUS, i-a transmis lui Nicuşor Dan că este „beznă” în Parcul Herăstrău, iar aleile sunt „pline de gropi”.

„Dragă Nicușor Dan m-am plimbat ieri seară în Parcul Herăstrău. Locul acesta atât de iubit de bucureșteni arată la fel de rău ca în timpul mandatului catastrofal al doamnei Firea. Nu am văzut șobolani și șerpi pe aleile parcului, poate și din cauza faptului că în prea multe locuri din parc este beznă complet.

Tinerii care se plimbă la ore târzii își luminează pașii la lumina telefoanelor. (foto 1)

Aleile sunt praf și pulbere, pline de gropi. Exact ca intrarea deplorabilă din parc de pe strada Elena Văcărescu. (foto 4)

Iarba este uscată și spațiile care ar trebui să fie verzi arată dezolant. Mă reîntorc la beznă. Cât poate fi de scump să schimbi niște becuri? Coșurile de gunoi și foarte mulți bănci sunt distruse. Aici sunt de vină oamenii necivilizați care tranzitează parcul, dar tu poți monta camere de supraveghere video. Poți dispune polițiștilor locali să patruleze constant. Nu am văzut picior de polițist și am înconjurat complet lacul Herăstrău. Sunt aproape 7 kilometri...

Înțeleg că ar vrea Clotilde Armand să preia administrarea acestui parc. Încercați să comunicați, chiar dacă este de notorietate faptul că nu vă suportați deloc.

Sunteți demnitari, aleși prin vot direct, sunteți obligați să colaborați pentru comunitate. Constituția vă obligă la colaborare loială.

Bucureștiul nu arată mai bine sub conducerea voastră, dimpotrivă.


Noi am promis că vom fi altfel. Voi sunteți responsabili dacă Bucureștiul pică din nou pe mâna PSD.

Nicușor, te știam un om harnic, de teren. Mergi te rog seara în Parcul Herăstrău și scrie pe facebook ce ai văzut și mai ales ce vei rezolva urgent.

Știi, mulți colegi din USR-PLUS mă vor afară din partid pentru că sunt critic cu unii colegi din executiv care nu performează la nivelul lui Cătălin Drulă.

Nicușor, Clotilde, noi am promis că vom fi altfel. Și eu am promis că voi fi de 10 ori mai exigent cu ai mei când vom ajunge la guvernare, și cu mine.

Normal, nu? Deja, plăcuțele suedeze sunt îndreptate spre noi”, a scris, pe contul de Facebook, Emanuel Ungureanu. 

În opinia deputatului, „dacă Clotilde Armand cobora din turnul de fildeş, am fi avut mai devreme de 7 luni autorizaţia de demolare a coteţelor din curtea Spitalul Grigore Alexandrescu şi astăzi am fi început construirea unui spital de 73 de milioane de euro”. 

„Nicușor, dacă ai coborî printre bucureșteni ai auzi nemulțumirile lor. Ești absent”, a subliniat Emanuel Ungureanu.

„Eu vă critic pentru că țin la voi și cred că vă puteți îndrepta dar și pentru că am muncit 4 ani și le-am promis oamenilor că noi cei din USR vom fi mai competenți ca cei de dinainte. Și v-am pus în față o unitate de măsură, Cătălin Drulă.  Sunteți oameni cinstiți, fiți și eficienți. Asta cer bucureștenii de la voi, de la noi. Și în final, să nu uit. Comunicați cu toată populația, și cu cei care nu v-au votat. Fără aroganță. Este insuportabilă.

Cu drag, încă colegul vostru, cel mai anti-PSD dintre useriști, Emanuel Ungureanu”, a conchis Emanuel Ungureanu. 

Iată și imaginile publicate, pe Facebook, de către Emanuel Ungureanu:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel