ILLUMINATI. MISA, anunț: Bivolaru este urmărit de iluminati

MISA acuză abuzurile împotriva lui Gregorian Bivolaru și vorbește despre scrisori de amenințare ale mesagerilor secreți iluminați.

”Abuzurile împotriva profesorului de yoga Gregorian Bivolaru au izbucnit după numai 7 zile de la eliberarea sa din penitenciar și continuă. Este evident pentru noi toți că se dorește menținerea sa în închisoare cu orice preț, așa cum de altfel i s-a transmis prin scrisorile dure de amenințare ale așa-zișilor iluminați ce i-au fost trimise atât în Suedia, cât și în Franța în anul 2016. La numai șapte zile după ce a fost eliberat din închisoare, iată că Gregorian Bivolaru se confruntă cu noi abuzuri ce sunt flagrante.

În urma aplicării unor strategii de rezervă ale României, care a pregătit din timp terenul pentru o eventuală eliberare a sa din închisoare, iată că statul finlandez intră prompt în jocul persecuțiilor acestuia și îi încalcă dreptul la un proces echitabil, prin noua „vânătoare” pe care a declanșat-o la doar o săptămână de la eliberarea sa din penitenciar.

Mandatul bizar de arestare preventivă (considerăm că este important să precizăm că este vorba doar de un mandat de arestare preventivă, și nu despre un mandat de arestare, așa cum a fost prezentat într-un mod absolut fals și tendențios de unii jurnaliști) a fost emis întrun mod ciudat fără ca lui Gregorian Bivolaru să i se prezinte în prealabil acuzațiile care i se aduc, și fără să fi fost citat. Din câte se știe, Gregorian Bivolaru nu a fost niciodată în Finlanda”, se arată într-un comunicat MISA.

Bivolaru, scrisori de amenințare de la mesagerii secreți iluminați

Mișcarea continuă, specificând că ”întreaga cronologie a acțiunilor stranii și pripite ce au fost întreprinse împotriva lui Gregorian Bivolaru demonstrează, o dată în plus, că de fapt se urmărește rearestarea și menținerea sa în închisoare cu orice preț, așa cum de altfel i s-a transmis în scrisorile anonime de amenințare ce i-au fost trimise de mesagerii secreți ai așa-zișilor iluminați atât în Suedia, în luna februarie 2016, cât și în luna iulie 2016, în timp ce se afla în arest în Franța”, precizează sursa citată.

”Merită să amintim cu această ocazie că, în ceea ce privește respectivele scrisori de amenințare ce conțin o mulțime de detalii surprinzător de „profetice” pentru ceea ce se petrece acum, mass-media a păstrat o ciudată tăcere asurzitoare (care ne spune indirect foarte multe despre modul în care este manipulată cu abilitate opinia publică prin ascunderea unor informații sau a unor aspecte ce sunt considerate tabu de către „cozile de topor” ale așa-zișilor iluminați)”, se arată în comunicatul MISA.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel