Iliescu, la Gaudeamus: Referirea la Băsescu, o obsesie a lui Năstase

Preşedintele de onoare al PSD,  Ion Iliescu,  a declarat, sâmbătă, la lansarea cărţii lui Adrian Năstase "Exerciţii de libertate", că "o notă comună" a analizelor lui Năstase este referirea la preşedintele Traian Băsescu, "o obsesie" a fostului premier.

"Este o cronică la zi a evenimentelor interne şi internaţionale. Citind cartea veţi vedea că o notă comună a analizelor sale este mai ales referirea la preşedintele Traian Băsescu. Este o obsesie a lui Năstase, dar care reflectă o anumită stare de lucru din societatea românească", a spus Ion Iliescu la lansarea cărţii fostului premier, aflat în închisoarea de la Jilava.

 Iliescu a mai spus despre Năstase că are "un condei pătrunzător, dotat cu un mare talent gazetar".

Cu toate că  nu a fost prezent la lansarea cărţii sale, Adrian Năstase a fost reprezentat de soţia lui, Dana, şi fiul cel mare al fostului premier, Andrei. Acesta a prezentat un mesaj al tatălui său şi le-a spus celor prezenţi că există o carte cu file albe în care persoanele care doresc îi pot transmite "câteva cuvinte pe hârtie" lui Adrian Năstase.

  Dana Năstase a precizat că soţul său i-a sunat pe ea şi pe fiul său sâmbătă dimineaţă, la ora 10.30, şi le-a urat succes. Andrei Năstase a prezentat un mesaj al tatălui său şi le-a spus celor prezenţi că există o carte cu file albe în care persoanele care doresc îi pot transmite "câteva cuvinte pe hârtie" lui Adrian Năstase. "Este de fapt cartea celorlalţi pentru Adrian Năstase", a mai spus Andrei Năstase.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel