Ilie Bolojan, primarul din Oradea: Am votat pentru un preşedinte care asigură direcţia pro-europeană a României

A crescut numărul românilor înscriși în Registrul electoral
A crescut numărul românilor înscriși în Registrul electoral

Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, preşedintele PNL Bihor, a afirmat că a votat duminică pentru pentru un preşedinte care să asigure direcţia pro-europeană a României.

"Preşedintele României este cel care reprezintă ţara noastră în relaţiile externe. Am votat pentru un preşedinte care ne reprezintă cu demnitate. În sistemul de guvernare complex, preşedintele este cel care dă direcţia; asta presupune să fie un om cu experienţă şi am votat pentru un preşedinte care asigură direcţia pro-europeană a României. Nu în ultimul rând, preşedintele şi guvernul, pentru ca ţara noastră să prospere cu viteză maximă, este recomandat să poată colabora. Şi am votat pentru un preşedinte care împreună cu guvernul pot asigura o bună guvernare", a declarat liderul liberalilor bihoreni.

Primarul Ilie Bolojan a votat într-o secţie de votare organizată la Colegiul Naţional "Emanuil Gojdu", instituţie de învăţământ de prestigiu a municipiului Oradea, care a sărbătorit în acest an un secol de existenţă, liceu pe care şi edilul l-a absolvit. În judeţul Bihor sunt 501.387 de persoane înscrise pe listele electorale permanente, din care în Oradea 185.969 persoane, şi sunt 653 de secţii de votare constituite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel