ÎCCJ, sentință Dragnea. Scandal între #rezist și susținători. Jandarmii intervin de urgență

Scandal la ÎCCJ
Scandal la ÎCCJ

Mai mulți protestatari, dar și susținători PSD s-au adunat în fața Înaltei Curți de Casație și Justiție, loc în care va ajunge Liviu Dragnea având în vedere că astăzi este ultimul termen în procesul ”Dosarul Bombonica”.

Update 4: Procesul lui Liviu Dragnea a fost suspendat pentru 30 de minute.

UPDATE 3: S-a luat decizia să se pună garduri pentru a putea fi despărțite cele două tabere și pentru a evita noi conflicte. Traficul este permis.

UPDATE 2: Trei persoane au fost ridicate de către jandarmi și au fost duse la secția de poliție. Numărul jandarmilor a fost mărit.

UPDATE 1: Liviu Dragnea a ajuns la Înalta Curte. Protestatarii #rezist au încercat să ajungă cât mai aproape de președintele PSD, s-au îmbrâncit foarte mult și i-au adresat injurii. Jandarmii au ridicat deja câțiva protestatari care au creat ambuscada și au încercat să lovească.

Susținătorii președintelui PSD, Liviu Dragnea, și protestatarii #rezist s-au adunat în fața ÎCCJ, loc unde va ajunge liderul social-democraților pentru ultimul termen în procesul "Dosarul Bombonica".

Cele două tabere au început să se certe și a fost nevoie de intervenția jandarmilor pentru a-i scoate pe protestatari din curtea instituției și a-i muta peste drum de sediul ÎCCJ.

Totodată, jandarmii au dorit să pună și garduri în fața instituției, însă în cele din urmă au fost strânse pentru că încurca foarte mult accesul, informează România TV.

Astăzi este ultimul termen în procesul lui Liviu Dragnea de la Înalta Curte în "Dosarul Bombonica", în care președintele PSD a fost condamnat, pe fond, la 3 ani și șase luni cu executare, în urma contopirii cu pedeapsa cu suspendare din dosarul "Referendumul".

Vezi și: Liviu Dragnea, sentință ÎCCJ 15 aprilie 2019. Decizia instanței pentru președintele PSD

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel