ÎCCJ: Darius Vâlcov va fi arestat preventiv

Decizie definitivă a judecătorilor Înaltei Curți de Casație și Justiție pentru Darius Vâlcov. Fostul ministru de Finanțe este, în prezent, în sediul DNA. 

Mandatul de arest preventiv pentru Darius Vâlcov este de 23 de zile, pentru că i-au fost scăzute zilele de arest la domiciliu. 

Fostul ministru de Finanțe Darius Vâlcov a fost, miercuri, în fața judecătorilor de la Înalta Curte de Casație și Justiție. S-a judecat recursul procurorilor la decizia instanței de a-l plasa pe Darius Vâlcov în arest la domiciliu, nu în arestul Poliției.

Înalta Curte de Casație și Justiție a rămas în pronunțare pentru astăzi, când a decis definitiv ca Darius Vâlcov să fie arestat preventiv. 

Radu Tudor, prima reacție după decizia ÎCCJ pentru Darius Vâlcov

Darius Vâlcov este acuzat de trafic de influență. Potrivit DNA, în cursul anului 2009, Theodor Berna, administratorul companiei Tehnologica Radion, l-a contactat pe Darius Vâlcov, primar al municipiului Slatina, căruia i-a propus ca în schimbul oferirii sprijinului în influențarea factorilor de decizie în vederea câștigării unor licitații de lucrări pentru obiective situate în municipiul Slatina, orașele Scornicești, Piatra Olt și Drăgănești, să îi dea 20% din valoarea sumelor încasate. Darius Vâlcov ar fi primit suma de aproximativ 2 milioane de euro, atât direct, cât și prin intermediari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel