Ibrahimovic, absent de calibru la Cupa Mondială din Rusia

Zlatan ibrahimovici
Zlatan ibrahimovici

Atacantul Zlatan Ibrahimovic nu va juca pentru Suedia la turneul final al Cupei Mondiale din Rusia, a anunţat joi Federaţia suedeză de fotbal.

„Am vorbit cu Zlatan marţi. El a spus că nu s-a răzgândit în ceea ce priveşte evoluţia la echipa naţională, deci nu va juca la Cupa Mondială din Rusia, a afirmat Lars Richt, preşedintele Federaţiei de fotbal din Suedia, citat de Agerpres.

Cel mai prolific marcator

Zlatan Ibrahimovic, acum în vârstă de 36 de ani, este golgheterul all-time al selecționatei „Vikingilor”, pentru care a marcat 62 de goluri în 116 partide internaționale. După o carieră fulminantă la unele dintre cele mai mari echipe de club al Europei, atacantul suedez cu origini iugoslave evoluează în prezent la formaţia nord-americană LA Galaxy.

Retras de la națională

Cel mai recent, Ibrahimovic a îmbrăcat tricoul selecționatei ţării sale la turneul final EURO 2016, unde nu a reușit să înscrie niciun gol, după care s-a retras din activitatea internaţională.

Suedia, în grupă cu Germania

În urma tragerii la sorți, Suedia face parte din grupa „F” la Cupa Mondială 2018, alături de Germania, campioana în exercițiu, Mexic şi Coreea de Sud. Primul meci al „Vikingilor” pregătiți de antrenorul Janne Andersson va fi împotriva echipei din Asia. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel