Kelemen: Când nu l-a pus pe Iohannis vicepremier, Ponta a făcut cea mai mare greșeală

Cele mai mari greșeli politice ale premierului Victor Ponta au fost refuzul de a-l numi pe Klaus Iohannis ministru de Interne și ordonanța de urgență care a permis transferul primarilor de la un partid la altul fără să-și piardă mandatul.

Hunor a arătat, miercuri, la interviurile DC News Live, că premierul Ponta făcut o greșeală capitală când a respins propunerea liberalilor de a-l numi pe Klaus Iohannis ministru de Interne și vicepremier.

"A fost greșeala poate cea mai mare din punctul de vedere a lui Victor Ponta, acum vorbind despre trecut, sigur, și putem face această afirmație, că nu l-a acceptat pe Iohannis ministru de Interne și vicepremier. S-a rupt și USL-ul și dacă Iohannis ar fi fost ministru de Interne și vicepremier nu sunt convins că ar fi fost candidat la Președinția României", a declarat Kelemen Hunor, care a insistat că decizia lui Ponta "a fost o mare greșeală".

Pe de altă parte, Kelemen Hunor a spus că și Ordonanța 55 a fost o ”greșeală majoră” a Guvernului Ponta.

”Ordonanța de urgență 55 a fost o greșeală majoră. Am spus și atunci, nu am susținut-o. Am spus că nu votez în Senat. Nu faci astfel de lucruri gratuite care sunt la limita bunului simț și la limita constituțională. A fost o greșeală uriașă”, a spus Kelemen Hunor.

Hunor: Un maghiar la șefia SRI nu ar fi o tragedie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel