EXCLUSIV  Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești, 28 aprilie 2022. Află aici ce-ți aduce sextilul între Mercur în Taur și Pluto în Capricorn

foto pexels ilustrativ
foto pexels ilustrativ

Horoscop 28 aprilie 2022: Află ce ți-au pregătit astrele astăzi în funcție de zodie.

Astăzi, 28 aprilie, ”avem un sextil între Mercur în Taur și Pluto în Capricorn” anunță astrologul Daniela Simulescu, în cadrul horoscopului zilei. Ce înseamnă asta? ”Avem mai multă putere în cuvinte, cântărim mai mult și suntem mai convingători” spune astrologul DCNews și Astrosens. ”Pluto ne ajută să venim cu argumente care să cântărească, nu doar să spunem lucrurile, ci să și știm cum să convingem, cum să dăm mai departe” a spus Daniela Simulescu. 

Iată previziunile pentru Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești: 

Horoscop Balanță 28 aprilie 2022

E posibil să fi pierdut poate o factură, poate ai uitat de un impozit, poate o discuție cu contabilul n-a funcționat cum trebuie și ai uitat că trebuie să plătești ceva pe acolo sau ai cheltuit prost o sumă. Verifică! 

Horoscop Scorpion 28 aprilie 2022

Discuțiile cu partenerul sunt bune, negocierile, de asemenea, totul se realizează conform planului tău, trebuie să ai mare încredere în ceea ce gândești astăzi. 

Horoscop Săgetător 28 aprilie 2022

Oarecum, colegii te provoacă mult, mai ales mental, intelectual. Pe moment nu o să-ți convină. Frica și neîncrederea nu te vor ajuta, dar dacă spui un pic ce știi, îți vei da seama că știi mai mult decât crezi și că poți fi mult mai bun decât te aștepți, fii mai încrezător astăzi. 

Horoscop Capricorn 28 aprilie 2022

Nimeni nu o să-ți acorde valoarea pe care crezi că o ai dacă tu nu le arăți că o meriți, tu știi că ai o valoare, dar nu te comporți conform acelei valori, e doar în capul tău. Ceilalți vor vedea o ființă care crede că poate, dar e nesigură, nu e încrezătoare și normal că oamenii nu vor veni spre tine așa cum îți dorești, vor veni cum văd suprafața, carcasa. Deci arată-le ce e pe dinăuntru. 

Horoscop Vărsător 28 aprilie 2022

Tu poți să aplanezi astăzi niște situații mai conflictuale, din familie, poți să le arăți și altă variantă, și altă ipostază și poți să-i ajuți să nu fie foarte crizați. 

Horoscop Pești 28 aprilie 2022

Ești foarte încrezător în vorbe astăzi, mi-aș dori să porți o negociere astăzi, să ai un examen, un interviu, să fie ziua în care să convingi pe cineva de ceva, îți merge mintea brici, e nemaipomenit. 

Vezi și: EXCLUSIV  Horoscop 28 aprilie 2022: Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară. Multe pierderi pentru o zodie! Îți vor prinde bine

Vezi mai mult în video: 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel