Urmărește emisiunea live


Hans Klemm a părăsit România. Chirieac: S-a auzit "Vocea Americii", în timpul mandatului său, dar nu și "România liberă"

Sursa foto: Agerpres
Sursa foto: Agerpres

Hans Klemm, fostul ambasador al SUA în România, a părăsit țara noastră. Adrian Zuckerman, noul ambasador, îi va lua locul, urmând să fie primit, astăzi, la sediul MAE, de ministrul de Externe Bogdan Aurescu. Ce spune analistul politic Bogdan Chirieac despre această schimbare.

"Ne aşteptăm la o mult mai bună înţelegere a realităţilor româneşti. Şi mizez pe faptul că Excelenţa Sa, domnul ambasador Adrian Zuckerman, vorbește fluent limba română şi va putea urmări direct toată presa din România şi va putea vorbi cu foarte mulţi dintre români. Toată aprecierea pentru fostul ambasador, pentru Hans Klemm, însă, din nefericire, în patru ani de mandat, nu am auzit niciodată din partea sa ceea ce pentru generaţia mea a însemnat totul şi anume: "suntem de acord cu orice în România, dacă se respectă drepturile şi libertăţile cetățenilor". Lucrul ăsta nu l-am auzit. Noi, cei care am trăit cu postul de radio Europa Liberă şi cu Vocea Americii... S-a auzit "Vocea Americii", în timpul mandatului său, dar "România liberă" nu s-a auzit", a declarat analistul politic Bogdan Chirieac la Antena 3.

Vezi și: Hans Klemm a părăsit România. Mesajul Ambasadei SUA

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel