Halucinant! Senatoarea grevistă l-a blestemat îngrozitor pe Emil Boc

Emil Boc a afirmat că nu este de acord cu pensii speciale, ci preferă salarii decente. Primarul Clujului nici nu-și închipuia ce urma să-l aștepte când a făcut această declarație. Senatoarea Cristiana Anghel a făcut afirmații halucinante, într-o postare pe Facebook. 

 "Blestemat sa fii in veci de veci. Sa nu ai liniste si pace nici pe pamant nici in cer. Stii cati oameni s-au sinucis din cauza ta, criminal ordinar?! Stii cati au murit de suparare?! Stii cati au murit din cauza inchiderii spitalelor?! Sufletele lor sa te bantuie si ziua si noaptea! Stii cati copii au ramas fara paine pe masa doar pentru ca ai dat tu oamenii afara din serviciu?! Atunci au plecat romanii din tara, slugi pe meleaguri straine, vai de sufletul lor. Tu, cu PDL-ul tau si cu Basescu ati distrus o natie, nu numai tara. Ati taiat ca sa aveti ce fura ca-n codru. Daca traiam intr-o tara normala tu nu ai fi ajuns niciodata premier. Coasa era de ajuns pentru tine. Sau, la ora actuala, ti-ar fi putrezit oasele la ocna, jigodie penala", a scris Cristiana Anghel pe Facebook. 

Senatoarea a adăugat o actualizare: "Mi-am facut pacate din cauza unuia pe care il asteapta talpa iadului. Iarta-ma, Doamne!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel