Halep - Firea, huiduieli. Adrian Năstase: M-a impresionat

Adrian Năstase
Adrian Năstase

Adrian Năstase a scris despre episodul cu huiduielile la adresa Gabrielei Firea de la prezentarea trofeului de către Simona Halep.

”M-a impresionat negativ faptul ca, pe Arena Nationala, intr-un moment de sarbatoare, s-a huiduit. Aceste huiduieli au atins-o, indiferent de intentie, si pe Simona Halep. In loc de bucurie, ele au aratat ca nu putem depasi resentimentele nici macar in astfel de momente si ca ura incepe sa fie tot mai prezenta in societatea noastra”, a scris premierul.

Strategiile de supraviețuire ale românilor

”Intr-unul din volumele sale, Mircea Malita prezinta strategiile de supravietuire ale romanilor. Subtitlul este minunat – Cumintenia pamantului – desi, citit acum, titlul cartii are un umor involuntar, tinand seama de cum s-au strans banii pentru statuia lui Brancusi si cum se dau inapoi.

Intre strategiile militare, Malita mentiona parjolirea pasunilor si otravirea fantanilor. Pe termen scurt aceste masuri erau utile dar, la intoarcere, locuitorii sufereau din cauza acestor decizii.

Aceasta strategie pare ca s-a transformat acum intr-un fel de hobby national, in cadrul unui razboi romano-roman. (...) Am adaugat o fotografie cu un peste din care nu a mai ramas decat scheletul -simbol posibil al unei Romanii viitoare care poate sa sa se auto-distruga”, a mai scris Adrian Năstase pe blogul său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel