EXCLUSIV  H&M, SCANDAL RASISM. Răspuns OFICIAL al companiei. Măsurile luate

H&M este ținta unor acuzații de rasism, după ce a publicat pe site-ul oficial o fotografie cu un copil purtând un hanorac pe care era printat textul ”cea mai cool maimuță din junglă”. 

Această poveste a luat mare amploare și mai multe persoane publice de culoare din lume au reacționat. Printre aceștia, cântărețul The Weeknd, fotbalistul Romelu Lukaku de la Manchester United și LeBron James, jucător de baschet la Cleveland Cavaliers.

DCNews a prezentat marți știrea. VEZI MAI MULT: Criză de imagine în social media. H&M, acuzat de rasism

H&M a transmis o poziție oficială pentru DCNews, în urma acestei situații prezentate: ”Poziția noastră ca și companie, este una simplă - această întâmplare este una extrem de nefericită și ne cerem scuze tuturor celor care s-ar fi putut simți ofensați în urma ei. Credem cu tărie că rasismul și prejudecățile, în orice posibilă formă a lor, cauzate în mod deliberat sau pur și simplu accidental, sunt de neacceptat. Înțelegem tot valul de critici care ne-a fost adus și suntem întru totul de acord cu ele. Imaginea în cauză a fost scoasă de pe toate canalele noastre de comunicare, iar produsul nu se mai află în oferta noastră de vânzări. În momentul de față facem o serie de investigații interne riguroase, pentru a ne asigura că pe viitor nu vor mai exista incidente asemănătoare celui din prezent”, a precizat Kasia Brzozowska, purtător de cuvânt H&M România.  

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel