Guardiola, prins cu garda jos după ce Fernandinho și-a anunțat plecarea. Antrenorul lui City nu știa nimic/ (VIDEO)

Fernandinho l-a surprins pe Pep Guardiola dezvăluind că va părăsi Manchester City în această vară și se va întoarce în țara sa natală, Brazilia, pentru a-și termina cariera.

Căpitanul lui City, care împlinește 37 de ani în mai, va pleca de pe Etihad Stadium la sfârșitul contractului, dar nu și-a anunțat antrenorul înainte de a face publică decizia sa.

Cu toate acestea, Guardiola i-a adus un omagiu mijlocașului pe care l-a numit un „adevărat căpitan” și „un jucător incredibil” pentru City și a spus că înțelege de ce veteranul vrea să obțină minute la prima echipă. El a promis imediat că va încerca să bată Atletico Madrid miercuri seară și să ajungă în semifinalele Ligii Campionilor pentru Fernandinho.

Brazilianul a jucat 373 de meciuri pentru City de când s-a alăturat de la Shakhtar Donețk în 2013, câștigând patru titluri în Premier League și un record de cinci Cupe ale Ligii, dar a început doar șase meciuri în campionat în acest sezon, după ce Rodri l-a înlocuit ca mijlocaș defensiv de primă alegere.

„Mă voi întoarce în Brazilia”

„Vreau să joc”, a spus Fernandinho. „Mă voi întoarce în Brazilia. Am decis împreună cu familia mea, care este cel mai important lucru pentru mine.”

Și Guardiola a promis: „Vreau fericirea jucătorilor mei. Cu siguranță o să jucăm pentru el și o să-i oferim cel mai bun moment de rămas bun, ajungând din nou în semifinalele Ligii Campionilor. Cu siguranță clubul îl va ajuta să facă ceea ce vrea.”

În timp ce Fernandinho a jucat un rol mai mic pe teren în acest sezon, el a fost extrem de influent în culise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel