Corneliu Ștefan: Primul pe buletinul de vot la alegerile pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița

Foto: Facebook Corneliu Ștefan
Foto: Facebook Corneliu Ștefan

Echipa de candidați a PSD Dâmbovița este prima pe buletinul de vot la alegerile pentru funcțiile de consilieri județeni. 

"Astăzi, la ora 00:00, alături de primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, de asemenea candidat pentru un nou mandat la primăria reședinței județului nostru, am dat startul campaniei electorale pentru alegerile din 9 iunie!

Atât eu, din postura de candidat pentru un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Dâmbovița, cât și toți colegii mei din PSD Dâmbovița vom avea o campanie a discuțiilor față în față cu dâmbovițenii, campanie axată pe nevoile fiecărei localități și fiecărui dâmbovițean în parte.

Privesc și tratez cu responsabilitate această perioadă și nu mă voi lăsa distras de la drumul pe care am început să-l parcurg alături de dâmbovițeni acum 4 ani.

Este un semn al respectului pe care îl am față de locuitorii acestui județ și, în același timp, al răspunderii pe care o am ocupând poziția numărul 1 de pe buletinul de vot la alegerile pentru președinția Consiliului Județean Dâmbovița.

Ne vom vedea în următoare perioadă cu oamenii din fiecare localitate și vom stabili împreună ce avem de făcut în județul Dâmbovița, așa cum de altfel am făcut-o și în ultimii ani.

În 2020 le-am promis dâmbovițenilor că biroul meu va fi județul Dâmbovița! Și mi-am onorat cuvântul dat!

Cu sprijinul lor, așa se va întâmpla și după data de 9 iunie!", precizează Corneliu Ștefan, președinte PSD al Consiliului Județean.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel