Un autobuz plin cu pasageri a căzut în râul Moika - Video

Foto: Captură video PBK
Foto: Captură video PBK

Un autobuz a căzut de pe un pod în râul Moika din centrul orașului Sankt Petersburg.

Un autobuz cu pasageri a căzut, vineri, 10 mai, de pe un pod în râul Moika din centrul orașului Sankt Petersburg, a declarat pentru Interfax sediul regional al Ministerului Afacerilor Interne din Rusia.

„Astăzi, în jurul orei 13:00, poliția a primit un raport că un autobuz de pasageri a căzut de pe pod în Moika lângă casa 69 de pe strada Bolshaya Morskaya. Potrivit datelor preliminare, la momentul incidentului se aflau aproximativ 20 de persoane în interiorul vehiculului ”, a spus departamentul.

Se intervine de urgență



La locul accidentului se află serviciile de urgență. Pasagerii sunt scoși din apă. Guvernatorul Sankt-Petersburgului, Alexander Beglov, a relatat pe rețelele de socializare că va coordona personal operațiunea de salvare după accident.

„În legătură cu un accident pe malul râului Moika în care a fost implicat un autobuz: la fața locului lucrează angajați ai Ministerului Situațiilor de Urgență, Primăriei, serviciului de ambulanță și angajații Comitetului de Sănătate. Coordonez totul personal”, a menționat Beglov.

Potrivit Ministerului Situațiilor de Urgență din Rusia, autobuzul a spart gardul Podului Potseluev și a căzut în râul Moika. „În total, 18 echipamente și 69 de personal sunt implicați în operațiuni de salvare”, a transmis agenția, scrie Tass.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel