Gorghiu: Dăncilă și-a înscenat singură un drum pe la DNA ca să se victimizeze

Alina Gorghiu
Alina Gorghiu

Alina Gorghiu a făcut mai multe declarații tranșante, în declarația de campanie din Galați. 

”Să scoatem PSD din Galați”, în 24 noiembrie, a spus Alina Gorghiu, astăzi. 

În declarația de presă făcută în Galați, Alina Gorghiu a mai afirmat: ”Prestația unui candidat nu se judecă în funcție de câte ore stă pe tocuri în fața jurnaliștilor, nu se judecă nici măcar în funcție de câte broșe și ceasuri scumpe are și uită să le treacă în declarația de avere... Prestația unui candidat se evaluează în funcție de ce știe, cât știe și-n funcție de ce poate să aducă bine pentru România normală. Tupeul pe care-l au contracandidații noștri de la PSD, echipa lor de campanie este fără limite. Astăzi, de exemplu, Viorica Dăncilă și-a înscenat singură un drum pe la DNA ca să se victimizeze. Altfel, a prezentat bilanțul guvernării, iar când a venit vorba de 10 august, a spus că a fost în concediu. Nici măcar nu și-a cerut scuze pentru cei care au fost gazați în piață”. 

Alina Gorghiu o acuză pe Viorica Dăncilă că a fost mâna dreaptă a lui Liviu Dragnea, în PE, când s-a dat OUG13, spunând că a mai avut și ”impertinența” să vorbească despre cum renunță la imunitate, renunțare la imunitate despre care a vorbit și Klaus Iohannis înainte de primul mandat. 

Ea i-a mai spus Vioricăi Dăncilă că va pierde alegerile prezidențiale și că apoi va pierde șefia PSD, ceea ce i-a provocat un zâmbet larg lui Klaus Iohannis. 

(w670h447) Klaus Ioha

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel