EXCLUSIV  Ghiță, azilant în Serbia. Vanghelie: De ce a fost primit. Legătură cu SRI

Bianca Ştefan / 22 aug 2018 / 12:10 Salveaza PDF Comentarii
Sebastian Ghiţă
Descriere foto: Sebastian Ghiţă

Marian Vanghelie, invitat special la DCNews Live, a declarat că unul dintre motivele pentru care Sebastian Ghiță a primit statutul de azilant în Serbia este faptul că SRI-ul l-a implicat pe acesta în toate întâlnirile cheie cu personalități importante.

Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5, este de părere că Sebastian Ghiță le-a fost mult mai de folos Serviciilor Secrete Sârbești să spună cum gândește SRI-ul decât să fie expulzat în România.

''M-am uitat pe un material care spunea așa: dacă SRI-ul nu l-ar fi implicat pe Sebastian Ghiță în toate întâlnirile de taină, în toate întâlnirile cu personaje din SUA, în toate întâlnirile în care erau implicați procurori, judecători, astăzi, nu ar fi existat posibilitatea ca Serviciile Secrete Sârbești să extragă de la Sebastian Ghiță tot ce era de extras. Acesta a fost și unul dintre punctele pentru care a primit foarte ușor statutul pe care l-a primit. Până la urmă, ce interes aveau ei să îl predea statutului român? Cred că mai bun a fost să spună cam cum se gândește în SRI și cum să pună în practică o serie de lucruri....'', a declarat Marian Vanghelie la DCNews Live.

El a mai spus că  ”Ce variantă avea Ghiţă? Să stea aici cuminte la puşcărie sau să plece. O serie de lucruri pe care n-ar fi trebuit să le ştie serviciile sârbeşti, azi le ştiu. Structurile noastre naţionale ştiu şi asta”. 

Vezi mai mult în VIDEO


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26