EXCLUSIV  Ghiță, azilant în Serbia. Vanghelie: De ce a fost primit. Legătură cu SRI

Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă

Marian Vanghelie, invitat special la DCNews Live, a declarat că unul dintre motivele pentru care Sebastian Ghiță a primit statutul de azilant în Serbia este faptul că SRI-ul l-a implicat pe acesta în toate întâlnirile cheie cu personalități importante.

Marian Vanghelie, fost primar al sectorului 5, este de părere că Sebastian Ghiță le-a fost mult mai de folos Serviciilor Secrete Sârbești să spună cum gândește SRI-ul decât să fie expulzat în România.

''M-am uitat pe un material care spunea așa: dacă SRI-ul nu l-ar fi implicat pe Sebastian Ghiță în toate întâlnirile de taină, în toate întâlnirile cu personaje din SUA, în toate întâlnirile în care erau implicați procurori, judecători, astăzi, nu ar fi existat posibilitatea ca Serviciile Secrete Sârbești să extragă de la Sebastian Ghiță tot ce era de extras. Acesta a fost și unul dintre punctele pentru care a primit foarte ușor statutul pe care l-a primit. Până la urmă, ce interes aveau ei să îl predea statutului român? Cred că mai bun a fost să spună cam cum se gândește în SRI și cum să pună în practică o serie de lucruri...., a declarat Marian Vanghelie la DCNews Live.

El a mai spus că  ”Ce variantă avea Ghiţă? Să stea aici cuminte la puşcărie sau să plece. O serie de lucruri pe care n-ar fi trebuit să le ştie serviciile sârbeşti, azi le ştiu. Structurile noastre naţionale ştiu şi asta”. 

Vezi mai mult în VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel