Gheorghe Nichita se dezice total de avocatul Iulian Gafon

Fostul primar al Iașului Gheorghe Nichita se dezice total de avocatul care a ucis un om pe trotuar. 

Avocatul Iulian Gafon, cu o alcoolemie de peste 1 la mie, a pierdut controlul volanului și a intrat pe trotuar în doi oameni care așteptau culoarea verde a semaforului. Un bărbat a murit. Soția lui a ajuns la spital. Avocatul a părăsit locul accidentului și a fost găsit într-un hipermarket. 

Presa scrie că avocatul Iulian Gafon l-ar fi reprezentat pe Gheorghe Nichita în instanță. Fostul primar al Iașului a dezmințit total. 

”Doresc să transmit faptul că informațiile vehiculate în ultimele ore conform cărora unul dintre avocații mei ar fi fost autorul unui accident mortal sunt complet neadevărate. Nu am și nu am avut niciodată vreun contract cu domnul Iulian Gafon, avocatul implicat în tragicul accident. Poate că o știre în care se prezintă faptul că „avocatul lui Nichita a fost implicat într-un grav accident" este mai spectaculoasă și mai de interes pentru o anumită categorie a populației. Cred însă că orice informație prezentată sau preluată de mass-media trebuie să fie mai înainte de toate adevărată! Nu știu dacă informațiile din presă au fost prezentate din rea intenție sau ca urmare a unei proaste informări. Consider însă că, într-o societate normală, ar fi fost firesc să fiu întrebat dacă informația respectivă este sau nu reală. Regret însă faptul că, așa cum s-a întâmplat și în alte cazuri, acest articol a fost preluat de către presa centrală fără a fi verificat în prealabil. Mi se pare nedrept că, prin asocierea făcută în mod eronat cu astfel de tragedii, sunt făcut să par vinovat și de lucruri cu care nu am absolut nicio legătură! Chiar nu știu cum ar trebui să reacționez în astfel de situații și ce ar trebui să fac atunci când îmi văd numele pe toate posturile de televiziune și în mare parte din presa scrisă sau online, asociat cu o tragedie pe care o regret, dar cu care nu am nici cea mai mică legătură! Sper că cei care au făcut această eroare să o poată îndrepta!”, a transmis Gheorghe Nichita. 

VEZI ȘI: Avocatul din Iași care a ucis un om, arestat preventiv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel