Germania sub zăpadă - Mașini blocate pe o autostradă

Furtuna de zăpadă din Germania a făcut ca sute de şoferi să-și petreacă noaptea în mașini după ce au rămas blocaţi pe o autostradă.

Sute de şoferi au fost nevoiţi să îşi petreacă noaptea în vehicule după ce au rămas blocaţi pe o autostradă din sudul Germaniei, în contextul în care o furtună de zăpadă majoră a afectat sever regiunea, informează DPA. Şoferii au rămas blocaţi între ora 20:00 miercuri (19.00 GMT) şi ora 5.00 a.m a zilei de joi.

Potrivit poliţiei, problemele de trafic au fost exacerbate de faptul că mai multe camioane au derapat pe autostradă şi au blocat traficul pe o întindere de 35 de kilometri. Poliţia, echipajele de urgenţă şi voluntarii au dat curs apelurilor autorităţilor şi au distribuit pături şi mâncare celor rămaşi blocaţi. Nici cei care au ales călătoria cu trenul nu au fost scutiţi de probleme în condiţiile în care traficul feroviar este întrerupt într-o mare parte a sudului ţării.

Citește și: Atac împotriva unui deputat. Poliția germană, neputincioasă. Cere ajutorul populației

Zeci de centimetri de zăpadă s-au adunat deja în regiune, iar serviciul meteorologic a avertizat că va continua să ningă până la mijlocul săptămânii viitoare. Căderile importante de zăpadă au dus la prăbuşirea a numeroşi copaci, blocând mai multe drumuri de acces şi lăsând fără alimente unele comunităţi. Autorităţile au avertizat de asemenea asupra riscurilor de avalanşe, iar cele mai multe şcoli sunt închise.

Citește și: Accident grav pe autostrada A 1. Doi pasageri au decedat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel