Atac împotriva unui deputat. Poliția germană, neputincioasă. Cere ajutorul populației

Poliţia germană cere ajutorul populaţiei în cazul atacului împotriva unui deputat al AfD .

Poliţia germană a cerut ajutorul populaţiei pentru a oferi informaţii în cazul atacului asupra unui deputat şi lider local al partidului de extremă-dreapta Alternativa pentru Germania (AfD), în timp ce analizează înregistrarea video care arată trei bărbaţi apropiindu-se de victimă înainte să o lovească, relatează miercuri dpa.

Citește și: Situația inedită în Germania: Miliţii de autoapărare, într-un oraş din Bavaria

Niciunul dintre bărbaţi nu a fost identificat, a declarat purtătoarea de cuvânt a poliţiei. Frank Magnitz, liderul filialei AfD din Bremen şi membru al Parlamentului, va mai rămâne în spital câteva zile după atacul de luni, când a fost lăsat inconştient în urma loviturile aplicate şi cu o rană adâncă pe frunte. Liderii AfD au declarat că atacul a fost motivat politic şi este rezultatul anilor în care alte partide au încercat să înlăture formaţiunea politică, făcându-i pe unii susţinători ai stângii să creadă că atacul asupra unui membru al AfD este ceva acceptabil.

În înregistrarea video pe care poliţia nu a dat-o publicităţii, trei bărbaţi se îndreaptă către Magnitz care stă cu spatele şi îl lovesc în cap. În video nu se poate vedea dacă Magnitz a fost lovit cu un obiect. Potrivit informaţiilor apărute marţi, el a fost lovit cu un obiect din lemn. Deputatul AfD a fost găsit inconştient de doi bărbaţi care au chemat ambulanţa, salvându-i astfel viaţa.

Citește și: Atac deputat, răni grave. Chip umflat şi plin de sânge

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel