Germania, aeroport. Comportament ciudat al bărbatului care a intrat fraudulos pe pistă

Aeroport
Aeroport

Poliţia germană se afla în impas duminică din cauza individului care a pătruns sâmbătă cu maşina pe pista aeroportului Hanovra (nordul Germaniei) şi care refuză să vorbească despre incident, informează dpa.

Bărbatul a deschis o poartă de acces şi a pătruns cu maşina pe pista aeroportului, fiind reţinut rapid, însă alerta de securitate a dus la suspendarea zborurilor preţ de câteva ore bune. Duminică, un purtător de cuvânt al poliţiei federale a declarat că bărbatul, identificat drept un cetăţean polonez în vârstă de 21 de ani, refuză să vorbească despre incident, astfel că autorităţile nu pot afla care au fost motivele din spatele gestului său.

Nu există suspiciunea de atac terorist

Cu toate acestea poliţia a reiterat că nu există niciun fel de indiciu referitor la un posibil context terorist. Bărbatul se afla sub influenţa drogurilor în momentul pătrunderii pe pistă, testele ulterioare pentru detectarea cocainei şi amfetaminei rezultând pozitive. Autorităţile încearcă să afle cum a reuşit bărbatul să deschidă o poartă de acces încuiată. Incidentul a ridicat semne de întrebare în legătură cu standardele de securitate ale aeroportului, un nod important în Germania pentru transportul aerian naţional şi internaţional. 

VEZI ȘI:

Germania, aeroport. O maşină a rupt barierele

Ajunul Crăciunului. MAI, descoperire fabuloasă în aeroport. Cine a intrat în țară


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel