GDS. Mircea Badea: Guvernul Dăncilă nu l-a dat afară! Această nesimțire mă oripilează

Scutaru Cristina / 04 mai 2019 / 08:47 Salveaza PDF Comentarii

La mijlocul lunii aprilie, Mircea Badea a lansat un apel, din nou, în miez de noapte, către Guvernul Dăncilă.

Mircea Badea a spus că Grupul pentru Dialog Social (GDS) ar trebui scos de pe lista ONG-urilor de utilitate publică. Decizia stă în pixul Guvernului. Reacția sa venea în contextul în care Grupul pentru Dialog Social (GDS) voia să-l premieze pe Procurorul General al României, Augustin Lazăr.

Acum, Mircea Badea a semnalat faptul că Guvernul Dăncilă nu a făcut nimic în urma apelului său.


"Guvernul Dăncilă, nici până astăzi, nu a dat afară Grupul pentru Dialog Social de pe lista cu ONG-uri care iau bani din buget, ONG-uri de interes public se numesc. Iau bani și sediu de la buget. Nici până astăzi, Guvernul Dăncilă, în nesimțirea care îl caracterizează, nu a acționat. Această nesimțire mă oripilează. Dăncilă și PSD profită că unii ca mine nu vor să voteze naziști. (...) Guvernul Dăncilă este de o nesimțire intolerabilă. Guvernanții sunt nesimțiți în privința banilor mei”, a spus Mircea Badea.

VEZI ȘI: Oana Zamfir - Seidler (USR), replici. "A făcut cancer galopant și a murit" / Reacția deputatului

 

Amintim ce spunea realizatorul TV în plin scandal cu premiul acordat de GDS lui Augustin Lazăr.

”Haideți să vă zic ce poate face Guvernul României fix din acest moment! Dragnea sau Dăncilă pot scoate GDS-ul de pe lista ONG-urilor de utilitate publică și le iau sediul. În următoarele 20 minute se poate întâmpla asta! GDS-ul trebuie scos de pe lista cu bani publici! Asta trebuie făcut în următoarele minute. Haideți să vedem dacă se întâmplă, deși nu se întâmplă de ani întregi. De pixul vostru depinde GDS, dar nu semnați. De ce nu o faceți? La fel și cu Revista 22. (...) Să nu mai dea ei premii politic-staliniste pe bani publici!”, a zis Mircea Badea la Antena 3 în seara zilei de 16 aprilie.

VEZI ȘI: Cristian Seidler, ministrul 0, acuzații grave. Seidler (USR) - Corlățean (PSD), contraziceri la Antena 3

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23