Cristian Seidler, ministrul 0, acuzații grave. Seidler (USR) - Corlățean (PSD), contraziceri la Antena 3

Antena 3
Antena 3

Cristian Seidler, parlamentar USR, a sărit în apărarea lui Cristian Ghinea despre care a spus că nu poate fi numit ministrul 0.

Cristian Ghindea, vicepreședinte USR, a fost acuzat pentru că Guvernul Cioloș nu a fost capabil să acceseze fonduri europene în exercițiul bugetar 2014-2020, rata de absorbție fiind 0% în acea perioadă. Cristian Seidler, parlamentar USR, a spus că lucrurile nu stau așa cum au fost prezentate. În replică, Titus Corlățean, senator PSD, a explicat care este, de fapt, situația.

”Cât timp prietenul meu Cristian Ghinea a fost ministrul Fondurilor Europene, în țară au intrat șapte miliarde de euro decontate din ce nu se reușise până atunci”, a zis Cristian Seidler, parlamentar USR, la Antena 3.

”0 pe exercițiul bugetar 2014 - 2020!”, a replicat Mugur Ciuvică.

”Pe exercițiul bugetar 2014 - 2020, pentru că Guvernul Ponta nu lansase ghidurile, colegul meu Cristian Ghinea, ministrul Fondurilor Europene, a lansat ghiduri în valoare de peste 10 miliarde de euro. Sunt șapte miliarde cash intrați în România sub ministeriatul lui Cristian Ghinea și peste zece miliarde de euro în ghiduri lansate”, a completat Cristian Seidler.

Titus Corlățean a venit cu explicații: ”Au fost decontări la proiectele realizate sub Guvernarea PSD care au intrat după câteva luni sub Guvernarea Cioloș. Nimic făcut de Guvernul tehnocrat!”.

VEZI ȘI: Oana Zamfir - Seidler (USR), replici. "A făcut cancer galopant și a murit" / Reacția deputatului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel