Galatasaray renunță la antrenorul Fatih Tarim, după un parcurs dezamăgitor în acest sezon

Galatasaray renunță la antrenorul Fatih Tarim, după un parcurs dezamăgitor în acest sezon / Foto: Facebook Galatasaray
Galatasaray renunță la antrenorul Fatih Tarim, după un parcurs dezamăgitor în acest sezon / Foto: Facebook Galatasaray

Galatasaray renunță la serviciile antrenorului Fatih Tarim.

Clubul Galatasaray a anunţat, luni, că a renunţat la serviciile antrenorului Fatih Tarim, care şi-a încheiat a patra etapă pe banca tehnică a echipei din Istanbul după un parcurs dezamăgitor în acest sezon, relatează Agerpres, citând Reuters.

Galatasaray, de 22 ori campioană a Turciei, ocupă locul 12 în Superliga turcă, la 22 puncte de lider, suferind sâmbătă a şaptea înfrângere în acest sezon (0-1 cu Giresunspor), într-o partidă în care jucătorii români Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan au fost titulari. Galata a câştigat un singur meci din ultimele cinci disputate.

Fatih Terim, 68 ani, a preluat Galatasaray în 2017, după ce a părăsit naţionala Turciei pe care a condus-o în trei perioade diferite. Preşedintele lui Galatasaray, Burak Elmas, i-a mulţumit lui Terim pentru munca lui de la club şi l-a asigurat că va rămâne deschis ideilor şi îndrumărilor lui în viitor.

De comun acord cu dragul nostru Fatih Terim, începând cu azi el nu va mai continua ca antrenor principal, a spus Elmas într-un comunicat.

Când a mai dirijat-o Fatih Tarim pe Galatasaray



Fost tehnician la Fiorentina şi AC Milan, Terim a mai dirijat-o pe Galatasaray în perioadele 1996-2000, 2002-2004 şi 2011-2013. În 2000, echipa turcă, cu Gică Hagi şi Gică Popescu titulari, a cucerit Cupa UEFA, după o finală cu Arsenal (4-1 la lovituri de departajare).

În sezonul trecut, Galatasaray a ocupat locul secund, fiind depăşită la golaveraj de Beşiktaş pentru un singur gol. Liderul actual din Superliga turcă este Trabzonspor, cu 49 puncte din 20 meciuri, la zece distanţă de Konyaspor şi la 15 de Istanbul Başakşehir, campioana din sezonul 2019/2020.

Galatasaray, învinsă de Girensurspor. Cicâldău: Suporterii nu merită asta

Atunci când Girensurspor a învins-o pe Galatasaray în ultima etapă din Turcia, cu 1-0, Alex Cicâldău a fost foarte dezamăgit.

”Ne pare rău că am ajuns în situația asta. Nu înțeleg ce se întâmplă. Nu pot să înțeleg de ce nu putem câștiga. Suporterii noștri nu merită asta. Adversarii noștri au înscris probabil la prima lor ocazie în seara asta. Suntem foarte ghinioniști, nu putem să înscriem.”, a declarat Alexandru Cicâldău la finalul partidei. Citește mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel