Gala Bute. Traian Băsescu, noi mărturisiri despre documentul SRI

Traian Băsescu face noi mărturisiri referitoare la documentul secret care ar trebui să schimbe soarta dosarului Gala Bute. 

Este un document foarte important nu numai pentru dosarul Elenei Udrea. În primul rând, în document se vorbește că este în baza legii 14/92 de funcționare a SRI-ului și a protocolului dintre SRI și Parchetul de pe lângă Înalta Curte. În al doilea rând, se vorbește de un plan de acțiune al SRI-ului cu DNA și planul comun de acțiune este număr cu doi de zero, deci secret de stat. Este semnat de un șef dintr-un județ, care l-a transmis la Centru. Este proba că protocolul a produs efecte. A fost un plan de acțiune, un număr secret cu doi de zero, deci secret de stat care are număr.

Avem confirmarea că a produs efecte, că a fost plan comun de acțiune și se încheie cu predarea documentului la DNA cu obligația ca el să fie returnat, să nu rămână în dosar. Deci numai pentru informarea procurorului. Documentul este marcat de un șef din SRI în dreptul numelor celor care au primit mita și au făcut traficul de influență și toți au devenit denunțători în dosarul Gala Bute., a declarat Traian Băsescu în cadrul emisiunii România 9.

Elena Udrea nu apare pe foaie., a mărturisit răzând fostul președinte al României. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel