Gabriela Firea, susținută de PUSL la Primăria Generală. Cristian Popescu Piedone și-ar fi anunțat demisia

Inquam Photos / George Calin
Inquam Photos / George Calin

PUSL a transmis un mesaj prin care a precizat că o susține pe Gabriela Firea la Primăria Capitalei, asta după ce a revenit în funcțiile de conducere ale PSD. 

Cristian Popescu Piedone, primar al Sectorului 5, ar fi fost nemulțumit de mesajul transmis de partid. Conform g4media, el ar fi transmis unele mesaje către partid, în care și-ar fi exprimat nemulțumirea că partidul o susține pe Gabriela Firea, public, peste capul său. Prin urmare, el și-ar fi dat demisia din funcția de președinte executiv. Se pare că, spune sursa citată, Cristian Popescu Piedone intenționa să candideze pentru Primăria Generală. Amintim că recent el a spus că intenționează să candideze iar, dar pentru Primăria Sectorului 5. 

Reacția exclusivă, pentru DCNews, a lui Cristian Popescu Piedone AICI

Comunicatul PUSL:

”PUSL – Partid consecvent

La data de 11 iulie 2023, PUSL a anunţat că sprijină candidatura fostului ministru al Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Gabriela Firea la Primăria Capitalei.

De asemenea, la data de 30 octombrie, PUSL a reiterat susţinerea senatorului Gabriela Firea pentru încă un mandat la Primăria Capitalei, asta chiar înaintea reabilitării sale politice de către PSD. Deşi încă nu era reabilitată, umaniştii au reiterat susţinerea sa pentru un nou mandat de primar general, dată fiind nevoia bucureştenilor de a fi reprezentaţi de un om de calibrul Gabrielei Firea.

Prin urmare, ne bucurăm că astăzi Partidul Social Democrat a luat act de expirarea suspendării şi întoarcerea sa în funcţiile deţinute în partid, mai precis preşedinte al Organizaţiei PSD Bucureşti, vicepreşedinte al PSD şi reafirmăm faptul că PUSL o susţine în continuare pentru mandatul de Primar General al Capitalei.

Lavinia Şandru, coordonator comunicare PUSL”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel