Gabriela Firea a votat la deschiderea secţiilor: S-au dus vremurile partidului unic. Am votat pentru diferenţă de opinii

Florin Răvdan / 24 noi 2019 / 07:00 Salveaza PDF Comentarii
Gabriela Firea FOTO AGERPRES
Gabriela Firea FOTO AGERPRES

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a fost primul votant din secţia de la Colegiul Tehnic Mecanic "Griviţa" Bucureşti, unde a votat şi în primul tur al alegerilor. 

"Am venit aici pentru că aparţin de această secţie cu domiciliul", a declarat Gabriela Firea înainte de vot. 

"Am votat pentru o Românie în care toţi cetăţenii să fie respectaţi, indiferent cărei categorii socio-profesionale aparţin. Pentru un dialog mai apropiat, mai cald, necesar pentru înţelegerea tuturor. Am votat pentru libertatea presei, diversitatea opiniilor, pluripartitism, cred că au trecut acele epoci în care exista partidul unic. Ar fi păcat să regresăm în loc să facem paşi înainte. 

Pentru mine, ca edil, este foarte important să votăm împotriva intenţiilor de austeritate. Cred că am depăşit anii în care erau impuse curbe de sacrificiu. Economia este la un stadiu bun, la nivel european, şi trebuie menţinute aceste realizări. Normal, mereu este loc de mai bine, dar cu oameni care gândesc la binele românilor şi acţionează în acest sens. Mi-aş dori mai multă armonie, înţelegere, un dialog mai civilizat şi mai deschis", a mai spus Gabriela Firea. 

"Am venit singură pentru că cei mici dormeau, le este greu să se trezească dimineaţă şi în weekend, iar soţul este la serviciu, are şi el obligaţii profesionale", a mai spus primarul general. 

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26