Gabriel Oprea, declarații clare despre seara accidentului. "Viteza nu este problema mea"

Ministrul de Interne, Gabriel Oprea, a vorbit, din nou, vineri, la Parlament, despre seara în care un polițist care-l însoțea în coloana oficială a murit la datorie, la doar 28 de ani. 

"Din păcate, a murit un tânăr la datorie. S-a făcut omenește tot ce s-a putut pentru el. În trei minute și jumătate a venit SMURD-ul, s-au luat toate măsurile. Voi răspunde ca martor la toate întrebările procurorilor, cum au răspuns și ceilalți colegi ai mei. Eram la serviciu, se va dovedi acest lucru, se va dovedi la Parchet (...). Am fost la instituții ale statului român", a declarat Gabriel Oprea, marți, la Parlament, unde a avut o întâlnire cu parlamentari ai UNPR, potrivit Agerpres

Despre viteza de deplasare a coloanei din care făcea parte polițistul, Gabriel Oprea a spus: "Viteza o va stabili Parchetul".

"Nu este problema mea ca demnitar care este viteza, o va stabili Parchetul. Urgența — este vorba doar de un echipaj de Poliție pe care l-a avut întotdeauna orice ministru de Interne, sunt norme, sunt instrucțiuni iar Parchetul va stabili cu celeritate adevărul. Nu avem nimic de ascuns", a precizat Gabriel Oprea. El a adăugat că în mașina în care se afla nu era decât aghiotantul său. "Există un comunicat pe care l-a dat Poliția, este o declarație pe care am făcut-o ieri, este o anchetă în curs și conform legii nu avem voie să dăm date din dosar. Ce pot să vă spun este că nu avem nimic de ascuns, eram la serviciu și se va dovedi acest lucru. Nu am avut nicio zi de concediu în această perioadă și am muncit foarte mult", a arătat Gabriel Oprea. Ministrul a mai spus că din câte știe motocicletele folosite de Poliția Rutieră sunt noi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel