Fotbal: CM Under-20 - Norvegianul Erling Haland a marcat nouă goluri în meciul cu Honduras

Atacantul norvegian Erling Haland a înscris nouă goluri în meciul pe care selecţionata ţării sale l-a câştigat cu scorul de 12-0 în faţa reprezentativei Hondurasului, joi la Varşovia, în cadrul Cupei Mondiale de fotbal rezervate jucătorilor sub 20 de ani, informează AFP.

Haland a stabilit cu această ocazie un nou record în istoria acestei competiţii, potrivit Federaţiei internaţionale de fotbal, care precizează că amploarea acestui scor fluviu este, de asemenea, inedită în istoria Mondialului Under-20.

Fără nicio reuşită în primele două meciuri din faza grupelor, pierdute de Norvegia la această Cupă Mondială, Haland s-a descătuşat în faţa hondurienilor. Jucătorul lui RB Salzburg, în vârstă de 18 ani, a înscris primul său gol în minutul 7, iar apoi a recidivat în minutele 20, 36 (din penalty), 43, 50, 67, 77, 88 şi 90.

Norvegianul este acum favorit la câştigarea titlului de golgheter al turneului, în condiţiile în care principalii săi urmăritori, senegalezul Amadou Sagna şi columbianul Juan Hernandez, au marcat doar câte trei goluri. În ciuda acestui succes categoric, Norvegia nu are încă asigurată calificarea în faza următoare, fiind nevoită să aştepte rezultatele din celelalte grupe pentru a şti dacă figurează printre cele mai bune patru echipe de pe locul al treilea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel