Fosta logodnică a olandezului: A fost internat în trecut pentru tratament psihiatric

Rodica Mitu / 24 sep 2019 / 09:14

Fosta logodnică a cetățeanului olandez susține că acesta a fost internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracțiuni de natură sexuală.

Fosta logodnică a cetățeanului olandez bănuit în cazul crimei din Dâmbovița susține că acesta a fost în trecut condamnat la închisoare și internat pentru tratament psihiatric în legătură cu infracțiuni de natură sexuală, informează presa locală.

Potrivit fostei logodnice, care a preferat să rămână anonimă, suspectul în cazul crimei din Dâmbovița, pe care l-a descris drept fermecător și inteligent, călătorea regulat în România. Acesta lucra la o companie din domeniul IT, a precizat ea, notează Mediafax.

Suspectul s-a sinucis luni. Femeia nu a oferit mai multe detalii despre infracțiunile de care a fost găsit vinovat individul, însă a adăugat că aflat despre trecutul acestuia abia după câteva luni de relație, lucru care a făcut-o să pună capăt relației.

„Eu am o fiică care nu este a lui și care era mică la acea vreme. La scurt timp după asta, am pus capăt relației. Trebuia să ne căsătorim în 2011", a explicat fosta logodnică.

Amintim că o fată de 11 ani din localitatea Gura Șuții nu a mai ajuns acasă vineri de la școală, iar duminică a fost găsită moartă, pe un câmp.