Floricica Dansatoarea, demascată. "Primește aparent compasiunea tuturor celor din #rezist"

Vlad Fiscutean, specialist în branding, design comunicațional, a făcut un comentariu despre "transformarea" celebrei Floricica Dansatoarea.

"Februarie 2017. Floricica Dansatoarea este privita ca o scursură a societății, un om fără școală, un om sărac, un om fara dinti in gura, o bătrână needucată, o isterică, o manipulată care ia bani de la PSD ca să protesteze. E vazuta ca imaginea needucaților din bazinul electoral al PSD. Primește ura tuturor celor din #rezist.

Mai 2017. Floricica Dansatoarea este privita ca o persoană cool, degajată, care e suficient de inteligentă încât să înțeleagă că a te căsători cu o persoană de același sex înseamă să fii deștept și evoluat, un om cu compasiune, ce mai... e ca noi. Primește aparent iubirea și compasiunea tuturor celor din #rezist.

(w670)

Floricica nu s-a schimbat în 3 luni de zile. Ceea ce s-a schimbat este perceptia dumneavoastra despre ea. Pentru că acum e cu gașca de "bon ton".

În realitate, probabil că Floricica Dansatoarea după o copilărie și o viață grea și lipsită de afecțiune, își încarcă nevoia de apreciere cu puțină atenție de oriunde ar veni si sub orice forma. Cam așa facem toți uneori, dar poate că sub alte raționalizări și prin alte acțiuni. Păcat de cei care o exploatează acum cu bună știință și care se proiectează ca plini de empatie, compasiune și înțelegere față de semeni.

Pentru Floricica Dansatoarea nu-mi fac griji, sunt convins că viața a făcut-o rezistentă emoțional la astfel de oameni. Ea știe ce-i rezistența mai mult decât cei care #rezistă cu hashtag și care se simt ofensați emotional din orice nimic", a scris Vlad Fiscutean pe Facebook.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel