Fiul lui Sorin Ovidiu Bălan, implicat într-un caz de evaziune fiscală

sorin-ovidiu-balan
sorin-ovidiu-balan

Fiul lui Sorin Ovidiu Bălan este implicat într-un caz de evaziune fiscală.

Alexandru Ion Bălan, fiul realizatorului TV Sorin Ovidiu Bălan, potrivit unor oficiali din Poliţia Capitalei, citaţi de Agerpres.

Mai multe percheziţii domiciliare au loc, miercuri dimineaţă, într-un caz de evaziune fiscală de circa un milion de dolari, în care este vizat şi Alexandru Ion Bălan.

Poliţiştii bucureşteni pun în executare şi trei mandate de aducere în acest caz, în care, prin intermediul unei firme de pază, al cărei administrator este Alexandru Ion Bălan. Ioan Bălan a achiziţionat echipamente în cantităţi foarte mari comparativ cu numărul angajaţilor şi a înregistrat facturi fictive care nu depăşeau 5.000 de lei.

Potrivit autorităților, în perioada 2009-2012, administratorul firmei de pază ASG Security Logistic a înregistrat în contabilitatea societăţii şi a declarat organelor fiscale cheltuieli care nu au avut la bază operaţiuni reale, diminuând astfel baza impozabilă şi sustrăgându-se de la plata obligaţiilor fiscale.

Spre exemplu, anchetatorii spun că Alexandru Ion Bălan ar fi avut, în anul 2010, doi angajaţi pentru care ar fi achiziţionat peste 80 de şepci şi 100 de tricouri, dar şi alte echipamente în neconcordanţă cu realitatea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel