Firmele de dezinfectante, precizări după declarațiile lui Donald Trump

Un producător de top de dezinfectate a lansat un comunicat clar prin care avertizează ca produsele sale să nu fie folosite pe corpul uman, după ultimele declarații ale lui Donald Trump care a sugerat utilizarea acestora pe oameni.

Un producător de top de dezinfectate a lansat un comunicat clar prin care avertizează ca produsele sale să nu fie folosite pe corpul uman, după ultimele declarații ale lui Donald Trump care a sugerat utilizarea acestora pe oameni, transmite BBC.

Deținătorul Lysol și Dettol, Reckitt Benckiser, a spus că „sub nicio formă" n-ar trebui injectate sau înghițite produsele sale.

Președintele american Donald Trump are parte de critici dure după comentariile sale de joi.

Produse periculoase

Dezinfectantele sunt substanțe periculoase și pot fi otrăvitoare atunci când sunt înghițite. Chiar și expunerea corpului la aceste produse poate fi foarte periculoasă pentru piele, ochi și sistemul respirator.

Declarațiile lui Trump au fost luate cu asalt de doctori și au generat răspunsuri online. Sute de mii de comentarii despre viziunea președintelui american au curs pe Internet, iar companiile care fabrică aceste produse au început să fie în trendul căutărilor.

Oamenii nu trebuie să aibă contact cu ele

Reckitt Benckiser, care deține și Vanish sau Cillit Bang, a transmis că produsele sale nu trebuie să fie administrate „prin injecții, pe cale bucală sau orice altă cale".

„Dezinfectantele și produsele noastre de igienă ar trebui folosite doar pentru cum trebuie și după instrucțiuni. Vă rog să citiți eticheta și informațiile de siguranță", a transmis compania.

Vedeți aici ce a spus mai exact Donald Trump.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel