Donald Trump propune tratamente halucinante: injectarea dezinfectantului în corp

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Președintele american Donald Trump a propus măsuri neconvenționale de tratament pentru Covid-19, în conferința zilnică de presă de joi.

Președintele american Donald Trump a propus măsuri neconvenționale de tratament pentru Covid-19, în conferința zilnică de presă de joi, transmite Daily Mail. Liderul Statelor Unite a inclus în declarațiile sale folosirea razelor UV și injectarea agenților de curățenie în pacienți.

Trump, care a studiat finanțe și imobiliare, dar mereu își urmează instinctul când vine vorba de probleme științifice și medicale, a spus că un posibil tratament este „injectarea" agenților de curățenie în pacienții Covid-19, dar și folosirea razelor ultraviolete.

Cum a aflat Trump de asemenea „tratamente”

Un oficial al securității americane, William Bryan, l-a informat pe președinte despre noile teste care au arătat cum nivelurile crescute de lumină solară, raze ultraviolete și chiar umiditate cauzează moartea coronavirusului mai rapid. În acest fel, vara ar avea un efect salvator în pandemia Covid-19.

„Presupunem că lovim corpul de o lumină foarte puternică, fie că este ultravioletă sau doar foarte puternică? Și mai apoi cred că ai zis că nu a fost încă verificat, dar vom testa acest lucru", i-a spus Trump lui Bryan, în timpul conferinței de presă. „Am spus apoi să presupunem că poți aduce lumina în interiorul corpului, lucru pe care îl poți face prin piele sau prin alt mod. Și cred că ai zis că veți testa și lucrul ăsta. Sună interesant".

„Și apoi mă uit la dezinfectant, care dă gata virusul într-un minut, este vreo posibilitate să facem ceva despre asta? Prin injectarea în corp sau aproape o curățare. Cum vezi că intră în plămâni, făcând asta într-un număr uriaș de plămâni. Ar fi interesant să verificați asta", a mai spus Trump. „O să trebuiască să folosiți doctori medicali. Însă sună interesant pentru mine".

Adevărul este că virusul este ucis odată cu omul prin metodele lui Trump

Agenții care sunt folosiți pentru a ucide virusul în mediul înconjurător, adică clorul și alcoolul izopropilic, sunt toxici atunci când pătrund în corpul uman.

Donald Trump, care a atras atenția că nu este un doctor, nu a garantat rezultatele. „O să vedem. Dar întregul concept de lumină, cum îl ucide într-un minut – este destul de puternic", a spus el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel