EXCLUSIV  Firea, premier? Mutu: Și aseară am avut o întâlnire

Gabriel Mutu a spus, la DCNews, că lucrurile funcționează înzecit mai bine pentru un primar de sector când ai primar general de aceeași culoare politică și când ai o relație administrativă și politică corectă cu acesta, în acest caz Gabriela Firea. 

Primarul de la 6 a venit cu exemple concrete. Gabriel Mutu vrea să demareze proiecte pentru locuințe sociale sau locuințe pentru tineri, iar Primăria Sectorului 6 a cerut Primăriei Capitalei un teren în acest sens: ”Terenul a fost dat în administrarea sectorului în mai puțin de 45 de zile”. Nu crede că același lucru s-ar fi întâmplat dacă erau de alte culori politice. În plus, el a precizat că au proiecte comune pe partea de locuințe pentru tineri. 

Întrebat despre zvonul că Gabriela Firea va fi propusă premier, Gabriel Mutu a răspuns: ”În presă am citit, în interiorul partidului nu există acest zvon. Eu nu cunosc. Și aseară am avut o întâlnire cu doamna primar și am discutat despre proiectele pe care vrem să le susținem la nivelul Capitalei și nu există dorința doamnei primar de a merge pe acest drum, de a deveni premier”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel