"Firea nu o să ajungă niciodată primar al Capitalei". Sighiartău vorbește de o "capcană" a PSD: Am fost afectați

Inquam Photos / Ilona Andrei
Inquam Photos / Ilona Andrei

Deputatul liberal Robert Sighiartău a vorbit despre alegerile pentru Primăria Capitalei și starea de confuzie în care se află coaliția, în prezent.

"Povestea cu candidatul comun a venit inclusiv de la PSD şi mi-au spus că ne-ar lăsa, de fapt, să punem un candidat din partea PNL. Eu cred că aici a fost o capcană, un scenariu prin care PSD a vrut să îmbrăţişeze la nivel formal PNL. Din păcate, noi, cei din PNL, am fost afectaţi de această propunere de candidat comun. Eu am spus încă de la început - şi colegii mei de la Bucureşti - că trebuie să mergem separat, pentru că PNL are electorat de dreapta în Bucureşti şi trebuie sa îl fructifice.

În acest moment, această dezorientare, această stare de confuzie ne afectează, pentru că trebuia să începem cu candidatul nostru, Sebi Burdjuja, campania şi să mergem tot înainte.

"Firea nu o să ajungă niciodată primar al Capitalei"

Din păcate, în acest moment, clar este o stare de confuzie şi nimeni nu ştie care sunt candidaţii şi ce se întâmplă. Însă vestea proastă pentru PSD este că Gabi Firea nu o să ajungă niciodată primar al Capitalei, cum, din punctul meu de vedere, Ciolacu nu va ajunge preşedinte. Eu nu îl voi susţine şi nici PNL, pentru că PNL are candidat la funcţia de preşedinte", a spus Robert Sighiartău, la Digi 24.

Întrebat dacă Sebastian Burduja îl poate bate pe Nicușor Dan, după cum arata sondajele acum, acesta a mai spus: "Cu o campanie bună, fără să mai creăm stări de confuzie tipic PSD-ului, ca să inducă în eroare şi să bulverseze electoratul de dreapta, da, am putea să facem o figură frumoasă. Dar, din punctul meu de vedere, povestea asta cu candidaturi comune, toată epopeea asta de la Bucureşti nu este în regulă pentru noi."

Vezi și: Alegeri Primăria Capitalei. Rareș Bogdan: Am văzut un meteorit - domnul Cristian Popescu Piedone. Are peste 30%

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel