Firea demisie PSD. Mutu: Va avea susţinerea PSD Bucureşti

Gabriela Firea
Gabriela Firea

Intenţia Comitetului Executiv Naţional al PSD nu a fost de a i se retrage sprijinul politic Gabrielei Firea pentru funcţia de vicepreşedinte pe regiunea Bucureşti-Ilfov, a declarat, luni, primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, desemnat de CExN ca preşedintele interimar al PSD Bucureşti.

"Intenţia nu a fost de a i se retrage sprijinul politic pentru funcţia de vicepreşedinte, ci dumneaei a făcut acest pas, după ce organizaţia PSD Ilfov a fost desfiinţată", a susţinut Mutu, la finalul şedinţei CExN al PSD.

El a confirmat că funcţia de vicepreşedinte deţinută de Gabriela Firea a fost preluată de Rodica Nassar, preşedinte al PSD Sector 2, iar el a fost numit interimar la PSD Bucureşti, după ce Firea a demisionat în cursul dimineţii de luni.

"Astăzi, în cadrul şedinţei CEx, am fost mandatat să preiau interimatul conducerii la nivelul organizaţiei de Bucureşti. Avem clar discuţii care s-au concentrat pe obligaţia noastră de a duce mai departe şi de a susţine în cadrul Consiliului, la nivelul Bucureştiului, programele pe care noi le-am prezentat, propus în campania electorală. La nivel naţional vom fi reprezentaţi de Rodica Nassar, preşedinte Sector 2, în calitate de vicepreşedinte şi la nivelul structurilor organizatorice de colegul de la sectorul 5, Daniel Florea, în calitate de secretar general adjunct", a afirmat Mutu.

"Trebuie să te gândeşti la consecinţe. Nu s-a canibalizat nimen" 

Edilul Sectorului 6 a precizat că deciziile luate în privinţa Gabrielei Firea sunt corecte.

"Sunt corecte pentru că în momentul în care îţi asumi declaraţii care aduc atingere partidului trebuie să te gândeşti inclusiv la consecinţe pe acest subiect", a subliniat Mutu. El a mai spus că în acuzaţiile Gabrielei Firea nu a dat niciun exemplu de ministru care i-ar fi blocat proiectele. Gabriel Mutu a afirmat că a avut poziţii împotriva Gabrielei Firea, motivate în principal de faptul că aceasta a atacat partidul prin apariţii publice.

"Dacă în Consiliul General consilierii generali merg cu proiecte personale, nu e în regulă", a explicat Mutu.

El a dat asigurări că bucureştenii nu vor avea de suferit în urma acestor decizii.

"Nu s-a canibalizat nimeni, avem o organizaţie funcţională, avem cele 6 organizaţii de sector, pentru că Robert Negoiţă, cumva în discuţii private, a susţinut că va fi alături de această structură şi deci nu va fi nicio problemă. La nivelul Primăriei Capitalei, doamna primar general va avea susţinerea PSD Bucureşti atât timp cât va implementa proiectele pe care le-a promis bucureştenilor şi pe care noi ni le-am asumat în campania din 2016", a adăugat Gabriel Mutu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel