Firea - demisie Dragnea. Codrin Ștefănescu: Am încercat să găsesc o soluție. Ne batem

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Gabriela Firea a cerut demisia președintelui PSD, Liviu Dragnea. Codrin Ștefănescu, secretarul general adjunct al PSD, neagă vehement că ar putea exista o demisie a liderului social-democraților.

Codrin Ștefănescu este de părere că acest conflict a pornit de la o ceartă între Gabriela Firea și Carmen Dan, care ar trebui să rezolve disensiunile la o cafea sau la un ceai și nicidecum prin demisia lui Dragnea.

"Am încercat să găsesc o soluție - am rugat-o pe Rovana Plumb, în dubla ei calitate de președinte la femeile social-democrate și prietenă foarte bună și cu Gabriela Firea și cu Carmen Dan să le invite ea la o cafea sau un ceai și să discute cu ele ca să nu mai avem un astfel de conflict în următorul Cex, peste două-trei săptămâni.

În momentul acesta când ne batem cu "ăștia" și avem încă legi de scos, coduri penale de modificat, contestații de tot felul, #rezist în stradă, tot felul de acoperiți din toate părțile care încearcă să saboteze, Iohannis la vârful statului care anulează CSAT-ul (...) să vii să ceri lucrul acesta (demisia lui Dragnea, n.r.) vă dați seama că o să aibă foarte puțini susținători", a afirmat Codrin Ștefănescu într-o intervenție telefonică la Antena 3. 

Vezi și: Firea, despre Dragnea: Lucrurile vor exploda! E o bombă cu ceas

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel