Firea, despre Dragnea: Lucrurile vor exploda! E o bombă cu ceas

Firea
Firea

Gabriela Firea a declarat că, în viitorul apropiat, vor exploda mai multe lucruri din cauza faptului că nu a fost sprijinită în aplicarea unor proiecte pentru București.

”Să spună Liviu Dragnea ce a făcut Guvernul pentru Primăria Capitalei. (...) Vor exploda câteva dintre proiectele care trebuiau finalizate. Voi spune care este adevărul în relația dintre Guvern și Primăria Capitalei. De exemplu, vine sezonul rece.

Trebuie să asigurăm continuitatea serviciului de termoficare. În programul de guvernare s-a scris fuziunea ELCEN - RADET pentru reunificarea sistemului integrat de energie termică. Nu s-a întâmplat acest lucru nici până azi.

Să ne spună Dragnea de ce... Acest lucru afectează 1.300.000 de bucureșteni. La finalul lui septembrie, dacă Guvernul, prin ANAF, nu aprobă planul de reorganizare, pierdem aceste două instituții care intră din insolvență în faliment. Să vedem cum va răspunde Guvernul. În toată țara, CET-urile s-au acordat cu titlu gratuit, numai la București nu s-a putut găsi această posibilitate. Este o bombă cu ceas ”, a zis Gabriela Firea la TVR 1 în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel