Firea, conflict PSD. Ștefănescu: Vom tranșa rapid. Nu se va aștepta nimeni

Codrin Ștefănescu
Codrin Ștefănescu

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a vorbit despre conflictul care are loc în interiorul partidului și i-a transmis un mesaj Gabrielei Firea.

Codrin Ștefănescu este de părere că tensiunea care se află în interiorul PSD se va încheia foarte rapid și într-un mod la care nu se va aștepta nimeni.

Există foarte multe discuții legate de cele întâmplate în ultimele zile în contextul în care noi de la CEXn de la Neptun, trebuia să ieșim în spațiul public cu trei idei importante: programul de guvernare pentru perioada septembrie-decembrie, mesajul public că în octombrie trebuie să organizăm referendumul pentru familie, că PSD va merge mai departe cu reforma în Justiție și până în decembrie vom avea toate legile adoptate, inclusiv ordonanța legată de protocoale.

PSD a avut de pierdut

Din păcate, în urma acestui scandal, spațiul public a fost ocupat de teme care nu au nicio legătură cu ce am vorbit noi acolo. Am avut de pierdut în urma acestui conflict între cele două colege ale noastre care nu a putut fi stopat nici cu intervenția Vioricăi Dăncilă, prim-ministru și fosta șefă la femei, nici cu intervenția Rovanei Plumb, ministru și președinta Guvernului de Femei.

Tensiunea se va încheia foarte rapid. La viitorul CEXn, în două, maxim trei săptămâni o să avem alt CEXn pentru că facem o analiză vizavi de miniștri, un raport cu care vine premierul în ședință. Vom tranșa foarte rapid această chestiune și într-un mod în care nu se va aștepta nimeni., a declarat Codrin Ștefănescu în cadrul jurnalului de știri de la România TV.

Mesaj pentru Gabriela Firea

Dragă Gabi Firea, ai ajuns Primar General al Capitalei cu ajutorul nostru, cu aprobarea noastră și cu campania făcută de noi. Am alergat prin sectoare, pe străzi., i-a transmis Codrin Ștefănescu Gabrielei Firea, în direct, la România TV.

Vezi și: Europarlamentare 2019: PSD-ALDE, liste comune? Codrin Ștefănescu, informație bombă

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel