Firea, atacuri dure: Când mă luptam cu Băsescu, alţii tăiau porcii cu statul paralel

Florentina Constantin / 05 sep 2018 / 11:56
Gabriela Firea
Gabriela Firea

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a susținut, în conferinţa de presă de astăzi, că are loc o campania de defăimare şi dezinformare la care este supusă de către liderul PSD, Liviu Dragnea, arătând că, personal, "nu a tăiat porcii cu cei din statul paralel".

Gabriel Firea a denunţat "o nouă campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea", menită doar să o defăimeze şi să pună în umbră adevăratele probleme ale românilor, ale bucureştenilor, "şi pe care din punct de vedere politic nu a dorit să le sprijine".

"O echipă guvernamentală este analizată de către premier şi doamna Dăncilă trebuie să facă acest lucru şi nu primarul general - este atributul domniei sale. De asemenea, la nivel de percepţie publică analiza trebuie sa fie făcută de factorul politic şi anume de colegii mei din BP şi din CExN. Nu am vrut şi nu voi dori niciodată să mă substitui nici colegilor, nici organelor de conducere.

O altă acuzaţie care mi s-a adus în aceste zile doar pentru faptul că am îndrăznit să spun că drumul pe care mergem nu este cel corect şi pur şi simplu se creează o distanţă între echipa mea politică şi români - bucureşteni - este că aş fi fost confiscată de statul paralel. Le aduc aminte atât celor care transmit aceste dezinformări că la Revoluţie eram în liceu, nu eram membru de partid, nu am fost niciodată racolată sau confiscată de o structură de securitate. Şi că eu mă luptam cu fostul preşedinte Traian Băsescu când alţii tăiau porcii cu statul paralel. Prin urmare nu ştiu, dar ştiţi cu siguranţă cine sunt cei care au negociat ilegitim cu statul paralel". a afirmat primarul general.

Citește și: Gabriela Firea, declarații de ultima oră: Campanie de intoxicare marca Liviu Dragnea