Ciutacu, provocare pentru Firea și Dragnea: Nu mă pot abține

Ciutacu vine cu o provocare pentru Firea și Dragnea.

Jurnalistul Victor Ciutacu lansează o invitație către protagoniștii conflictului zilei, primarul Capitalei, Gabriela Firea, și liderul PSD, Livu Dragnea, pentru a participa la o confruntare TV atipică în care sinceritatea să triumfe.

Ciutacu propune o variantă a unei succesiuni de interviuri înregistrate cu cei doi politicieni care mai apoi să fie difuzate în fața publicului. 

"V-am zis că, în meciul Dragnea-Firea, sunt, programatic, Elveția. Dar nu v-am spus și că nu mă pot abține. Așa că gândesc cu voce tare. Ce aș face într-o lume ideală? Dat fiind că nu mănânc nici de la unul, nici de la altul, dar știu că mă citesc/urmăresc, fie și doar ca să mă reclame, o sumedenie de oameni care din asta trăiesc bine, aș așterne aici un plan de bătaie. Iar ei, dacă și-ar merita banii de consiliere/consultanță, le-ar transmite ideea plătitorilor; întru luarea deciziei...

Eu știu să fac interviuri. Mă descurc onorabil și la confruntări live. Dar asta nu se va întâmpla vreodată. Așa că aș trece la variante realizabile. Le-aș propune beligeranților o schemă. Fiecare dintre ei, față-n față cu mine câte o oră. Nu vorbim înainte între noi; nici ei între ei. Nu ne întâlnim. Nu stabilim nici o altă temă în afara conflictului lor politic. Nu folosim intermediari. Filmăm în același loc, în aceeași configurație. Dat fiind că nu-s ubicuu, tragem la sorți ordinea; și a filmării interviurilor, și a difuzării lor. Și, după aia, le dăm pe post; în ordinea stabilită de zar/bile, unul după altul. Lipite, fără nici o editare, cu reprezentanți ai ambilor ca martori că nimeni nu umblă la marfă", a scris Ciutacu pe Facebook. 

Jurnalistul nu este însă convins de faptul că cei doi politicieni au onoare, curaj și bună-credință și nu crede că ar accepta această provocare. "Până la proba contrarie, mă întorc la bază, pe norișorul meu pufos. Acolo unde liderii politici au onoare, curaj și bună credință. Dacă mă caută cineva în sensul realizării celor scrise mai sus, ceea ce mă îndoiesc, vă anunț. O seară bună", a adăugat Ciutacu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel