Fiica Stelei Popescu, acuzată de primul soț al actriței: Nu este adevărat nimic

Fiica adoptivă a Stelei Popescu a fost acuzată de primul soț al artistei că încearcă să profite de bunurile lăsate de regretata actriță. Doina Maximilian răspunde replicilor acide.

Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu, a fost acuzată de Dan Puican, primul soț al regretatei actrițe, că încearcă să facă bani în urma bunurilor lăsate. Mai exact, Dan Puican o acuză că vinde rochiile Stelei Popescu și că vrea să închirieze casa de la mare lăsată moștenire, informează click.ro.

“Am dat o parte din haine de pomană celor de la teatru, nu am cerut bani pe ele cum spune el. Le-am dat unor oameni care au iubit-o pe Stela Popescu! Am dat şi rochii de scenă, dar şi de purtat de zi cu zi.

Nu este adevărat nimic, nu o închiriez, nu o vând. O să vină prieteni de ai mei să mai stea pe timp de vară, dar nu o să le cer bani”, a declarat Doina Maximilian, fiica adoptivă a Stelei Popescu pentru click.ro.

“Locuiesc în casa mamei mele de mult timp, mai exact, după o săptămână de la moartea sa, nu după o lună şi ceva cum vorbeşte lumea. Trebuia să mă mut, aia nu este casă care să fie lăsată de izbelişte, plus că eu oricum veneam la două-trei zile pe acolo”, a adăugat Doina.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel