Fiica lui Bercea: MIRCEA BĂSESCU ne-a spus că TRAIAN BĂSESCU urma să intervină la LIVIA STANCIU

Isaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a declarat, miercuri, că MIRCEA BĂSESCU i-a promis că fratele acestuia, TRAIAN BĂSESCU, urma să intervină chiar la judecătoarea LIVIA STANCIU, preşedintele Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie, pentru eliberarea tatălui ei.

"Ne-a vorbit şi de judecător, de LIVIA STANCIU, şefa de la Înalta Curte, că intervine la doamna", a spus miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3, Isaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial.

Întrebată dacă are şi în cazul acesta o înregistrare, ca şi în celelalte discuţii între fratele său şi Mircea Băsescu, femeia a recunoscut că nu deține astfel de probe.

"Când s-a pronunţat numele ei (al Liviei Stanciu - n.r.) n-a fost filmat", a spus Isaura Anghel.

Citește și: ÎNREGISTRĂRI Mircea Băsescu - Bercea: Traian Băsescu, cinci variante de răspuns


MIRCEA BĂSESCU. Întrebată cum s-ar fi intervenit la șefa ICCJ, dacă cu ajutorul președintelui Traian Băsescu, fiica lui Bercea Mondial a răspuns afirmativ, precizând că "prin domnul Băsescu" urma să se ajungă la judecătoarea LIVIA STANCIU, președinta Înaltei Curți de Justiție.

În ceea ce priveşte stadiul în care se află acest caz în prezent, Isaura Anghel crede că MIRCEA BĂSESCU a minţit-o pe ea şi pe familia ei atunci când le-ar fi spus că va interveni pentru eliberarea tatălui ei, Florin Anghel.

"Au fost promisiuni că dăm banii şi se rezolvă, au fost promisiuni faţă de fratele meu. (...) Cred că ne-a minţit că intervine, ca să pună mâna pe bani, să ia banii. Şi când a luat banii, ne-a arestat pe toţi, toată familia. Şi ne-a luat toată familia în pușcărie, şi suntem și cu banii luați", a spus miercuri, la Antena 3, Isaura Anghel, fiica lui  Bercea Mondial.

Citește și: Chirieac: Dovada că Mircea Băsescu ar datora bani familiei lui Bercea Mondial

Mai mult, fiica lui Bercea este de părere că oricine altcineva ar fi fost în locul fratelui preşedintelui ar fi fost arestat până acum.

"Iar Mircea doarme în patul lui (...), dacă era alt om, până acum era arestat", a încheiat fiica lui Bercea Mondial.

Plângerea formulată de Florin Anghel, fiul lui Bercea Mondial, împotriva fratelui preşedintelui, Mircea Băsescu, pentru trafic de influenţă şi înşelăciune, a fost preluată de Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) Bucureşti.

Citește și: Vezi înregistrările cu MIRCEA BĂSESCU și fiul lui BERCEA MONDIAL

Înregistrările în care fratele preşedintelui, Mircea Băsescu, ar apărea vorbind despre bani cu fiul lui Bercea Mondial au fost depuse la DNA Constanţa, pe 13 iunie.

În materiale se vorbeşte despre eliberarea lui Bercea Mondial şi apare şi numele preşedintelui Traian Băsescu, după cum a precizat avocatul familiei Bercea, Pavel Abraham, cel care le-a şi depus la DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel